HotBaby 11 янв 2011, 13:03
ну. тут вже йде наша ментальність. де треба все і зразу. Віталій. я як технік-економіст теж наштовхнувся на дану проблему. шляхи вирішення? вони є. але нікому нафіг не треба....
ще одне, Віталій, я можу пояснити, чому більшість говорить між собою російською. так вже склалося історично. що розмовляти російською було модно. (я зара навіть пропускаю відселення українців на інші території совка) і дурним тоном. а краще сказати показником селючності. і неосвідченості було розмовляти українською (як тоді писалося мовою простолюдинів). от і пішло за часів Пушкіна то була французька. за часів Катерини модною була німецька, за часів комуністів - російська. от і віддавали дань моді. і виходило, шо мухі хєкают, асвальт парьопался і спєка німажлівая.
не знаю як у вас. а в нас (в моїх колах спілкування) після помаранчів стало модним знання і спілкування українською і о Боже!!! виявилось. що вдома нею дофіга хто спілкується. а виходять на вулицю,відразу на автоматі починають говорити російською. і таке явище не рідкість (принаймні зі мною)....